Aanmelden startpagina

Startpagina websites bieden u over het algemeen verschillende mogelijkheden voor wat betreft aanmelding. U kunt zich aanmelden als paginabeheerder bij veel websites. Als paginabeheerder kunt u uw eigen startpagina aanmaken en vullen met links die u zelf heeft uitgekozen.

Dit is erg handig wanneer u een eigen website heeft: zoekmachines zoals Google pikken de startpaginalinks op en zien de links als een soort "stem". Wanneer een website een groot aantal links heeft die ook nog eens op verschillende websites staan, dan zal deze op de aan de website gekoppelde zoektermen stijgen in de zoekresultaten. En dit zal ervoor zorgen dat de website meer bezoekers krijgt. U kunt startpagina's dus min of meer inzetten om andere websites een boost in de zoekresultaten te geven.

Wilt u geen eigen startpagina samenstellen, dan is het bij veel websites ook mogelijk om een link aan te melden. Daarbij zijn er verschillende varianten:

  1. U doet een linksuggestie en de paginabeheerder bepaalt of uw link wordt geplaatst;
  2. U maakt een retourlink op een andere website en u ruilt zo in feite links - soms controleert het script automatisch of de retourlink er staat en als dat zo is wordt de aangemelde link direct geplaatst;
  3. U betaalt voor de link - betalen kan vaak via iDEAL of PayPal en na de betaling wordt de link in de meeste gevallen direct geplaatst;

Wanneer u nog niet precies weet wat u wilt op het gebied van aanmelding bij startpagina's, dan is het een goed idee om ook de andere artikelen op deze blog website te lezen. Naarmate u er meer over te weten komt, krijgt u ook een beter idee over de (on)mogelijkheden van startpagina's. U kunt dan ook een betere beslissing nemen over hoe startpagina's binnen uw linkstrategie passen. Want uiteindelijk is het succes van een website afhankelijk van de gekozen strategie en dit geldt ook voor het bouwen van links.