Nieuwe startpagina maken

Voor het aanmaken van een nieuwe startpagina bestaan verschillende opties. Zo kunt u op een bestaande startpagina website uw eigen startpagina aanmaken. Hier zullen in de meeste gevallen geen kosten voor gerekend worden. U helpt de betreffende website namelijk ook enigszins met uw startpagina: voor de actualiteit van de website is het belangrijk dat er regelmatig nieuwe content op de website wordt geplaatst. Uw nieuwe startpagina voorziet daarin.

Om een startpagina te kunnen aanmaken zult u op een dergelijke website het aanmeldformulier moeten invullen en insturen. Hierbij kunt u nauwelijks iets verkeerd doen: de website geeft het vaak zelf aan wanneer u iets bent vergeten in te vullen of bijvoorbeeld wanneer het door u opgegeven e-mailadres niet in het juiste formaat is. Lukt het op de ene website om een bepaalde reden niet, dan kunt u het altijd op een andere startpagina website proberen. Er zijn veel websites waar u gratis uw eigen dochterpagina aan kunt maken.

Wat u ook kunt doen is een domeinnaam registreren en zelf een startpagina website opzetten. Daarbij hoeft u niet alles zelf te programmeren. Er zijn scripts die u helpen bij het opzetten van uw eigen startpagina website. Natuurlijk zult u even de schouders eronder moeten zetten om de website te vullen, maar het aantal mogelijkheden wordt daarbij groter. Zo kunt u bijvoorbeeld links verkopen via iDEAL of PayPal, waarbij de links na betaling automatisch worden geplaatst. Op deze manier wordt het mogelijk om zelfs geld te verdienen terwijl u slaapt. Uiteraard alleen nadat u de startpagina website met daadwerkelijk relevante content heeft gevuld.